VALORILE NOASTRE

Agenția Excellent Match-Job S.R.L se ghidează după o serie de valori ce stau la baza serviciilor oferite. Acestea sunt:

 

     1. Angajament

     Ne asumăm responsabilități, prima dintre acestea fiind cunoașterea profundă a nevoilor candidaților și partenerilor noștri. Misiunea noastră este să oferim calitate prin înțelegerea profundă a nevoilor partenerilor noștri, precum și printr-un minuțios proces de recrutare: selecție, informare, susținere și pregătire continuă a candidaților noștri.

Echipa noastră este cea căreia îi datorăm ceea ce suntem.

 

     2. Profesionalism

     Tratăm toți oamenii cu respect și muncim într-un mod cât mai onorabil cu putință. De aceea ne concentrăm pe muncă de echipă și pe stimularea performanței. Ne dorim ca la finalul zilei, toate cunoștințele, experiența și eforturile noastre, să se transpună în mulțumire și împlinirea dorințelor partenerilor și candidaților noștri. Ne dorim, mai mult decât orice, parteneri și candidati mulțumiți, care se vor reîntoarce cu încredere pentru serviciile noastre.

 

     3. Respect

     Respectăm partenerii și candidații, prin respectarea personalității și nevoilor acestora. Zi de zi facem toate eforturile pentru a ne cunoaște cât mai bine partenerii și candidații, pentru a le înțelege și împlini nevoile și dorințele. Serviciile noastre sunt un suport, un număr de sprijin. Ne dăm silința să îi ajutăm să obțină și să fie ceea ce își doresc, oferindu-le contact individual și asistența necesara.

 

 

     4. Calitate

     Înalta calitate este cel mai important atribut al serviciilor noastre și credem că un standard de viață decent, așa cum ne dorim pentru dumneavoastră, nu poate fi obținut altfel decât prin servicii de înaltă calitate. Calitatea muncii și a vieții reprezintă principala noastră prioritate, încrederea fiind deopotrivă consecința înaltei calități și fundația misiunii noastre.

 

     5. Confidențialitate

     Confidențialitatea este legătura dintre înalta calitate și încrederea durabilă pe care ne construim relațiile profesionale pentru a ne ducem la bun sfârșit misiunea. Confidențialitatea este strâns legată de profesionalismul nostru și de respectul partenerilor și al  candidaților noștri, fiind valoarea pe care o adăugăm din start serviciilor noastre, ca pe o datorie de onoare, o condiție a reușitei noastre și a satisfacției celor care apelează la serviciile noastre.

TELEFON

+40  758 850 520

EMAIL
PROGRAM

Luni - Vineri | 8:00 - 17:00