DESPRE NOI

CINE SUNTEM?

Excellent Match-Job oferă servicii de recrutare și mediere de personal în Germania și Regatul Țărilor de Jos: Olanda și Agenția noastră nu a debutat ca un model de afaceri obișnuit. Scopul nostru este de a livra în funcție de promisiunea făcută. Acesta este și motivul pentru numele agenției: EXCELLENT MATCH JOB. Noi credem în servicii excelente și mediere perfectă atât pentru candidații cât și pentru partenerii noștri.

54.jpg
Diploma1.png
54.jpg
Working Together

VIZIUNEA NOASTRĂ

Agenția Excellent Match Job lucrează cu un model profesionist de selecție și plasare vest European. Asta înseamnă că există un proces de recrutare bine definit. Acest proces este detaliat aplicanților și asta înseamnă că nu oricine este eligibil să colaboreze cu noi. Un prim aspect la care ne uităm este atitudinea și apoi urmează experiența, skills etc.

VALORILE NOASTRE

Ne asumăm responsabilități, prima dintre acestea fiind cunoașterea profundă a nevoilor candidaților și partenerilor noștri. Misiunea noastră este să oferim calitate prin înțelegerea profundă atât a nevoilor partenerilor cât și a candidaților noștri. Angajamentul este posibil datorită procesului nostrum de recrutare minuțios: selecție & plasare, informare & susținere continuă a candidaților noștri.

54.jpg
Diploma3.png