VALORILE NOASTRE

Agenția EXCELLENT-MATCH-JOB se ghidează după o serie de valori care stau la baza serviciilor oferite

54.jpg

CONFIDENȚIALITATE

ANGAJAMENT

PROFESIONALISM

VALORILE
NOASTRE

CALITATE

RESPECT

Angajament

Ne asumăm responsabilități, prima dintre acestea fiind cunoașterea profundă a nevoilor candidaților și partenerilor noștri. Misiunea noastră este să oferim calitate prin înțelegerea profundă atât a nevoilor partenerilor cât și a candidaților noștri. Angajamentul este posibil datorită procesului nostru de recrutare minuțios: selecție & plasare, informare & susținere continuă a candidaților noștri.

Profesionalism

Tratăm toți oamenii cu respect și muncim într-un mod cât mai onorabil cu putință. Ne dorim ca la finalul zilei, toate cunoștințele, experiența și eforturile noastre, să se transpună în mulțumire și împlinirea așteptărilor partenerilor și candidaților noștri. Ne dorim, mai mult decât orice, parteneri și candidați mulțumiți, care vor reapela cu încredere la serviciile noastre. Am învățat să spunem NU celor care nu ne înțeleg munca și nu apreciază valorile după care ne ghidăm.

Respect

Respectăm atât partenerii cât și candidații noștri, prin respectarea cerințelor, personalității și nevoilor acestora. Zi de zi facem toate eforturile pentru a ne cunoaște cât mai bine partenerii și candidații, pentru a le înțelege și împlini nevoile și dorințele. Serviciile noastre sunt mereu evaluate și reprezintă un suport, un număr de sprijin. Ne dăm silința să îi ajutăm să obțină și să fie ceea ce își doresc,cu așteptări realiste, asistența necesară și oferindu-le garanția unui contract individual de muncă direct cu angajatorul.

Calitate

Calitatea este cel mai important atribut care caracterizează serviciilor oferite. Calitatea muncii și a vieții reprezintă principala noastră prioritate, încrederea fiind deopotrivă consecința înaltei calități și fundația misiunii noastre.

Confidențialitate

Confidențialitatea este legătura dintre înalta calitate și încrederea durabilă pe care ne construim relațiile profesionale pentru a ne ducem la bun sfârșit misiunea. Confidențialitatea este strâns legată de profesionalismul nostru și de respectul oferit partenerilor și candidaților noștri. Confidențialitatea este valoarea pe care o adăugăm din start serviciilor noastre, ca pe o datorie de onoare, o condiție a reușitei noastre și a satisfacției celor care apelează la serviciile noastre.

ECHIPA NOASTRĂ ESTE CEA CĂREIA ÎI DATORĂM CEEA CE SUNTEM.