Parteneri

Partenerii noștri sunt selectați cu grijă și sunt în relație contractuală oficială cu noi, astfel încât noi să putem negocia întotdeauna pentru condiții decente candidaților noștri. Partenerii noștri din Olanda de exemplu, sunt asociați ABU (Asociația Agențiilor Private de Plasare a Forței de Muncă). Calitatea de membru ABU vă oferă garanția că respectăm cele mai stricte cerințe în domeniul plasării forței de muncă pe piața olandeză. Pe lângă aderarea la ABU, partenerii noștri dețin de asemenea și alte acreditări cum ar fi: SNF - Certificare Flexhome, NEN 4400-1, VCU și ISO 9001.

       Candidații noștri obțin un loc de muncă și cazare și pot fi siguri că toate aspectele legate de locul de muncă vor fi organizate. Ne străduim să oferim tuturor candidaților noștri acomodație decentă și de aceea toate apartamentele/casele unde sunt cazați au o etichetă de calitate: SNF (Asociația pentru ajustarea cazării angajaților temporari).

 

       Ne asigurăm astfel că partenerii respectă legile de igienă și siguranță. Este important pentru noi să vă simțiți bine în timpul șederii într-o altă țară. Prin urmare, locuința este situată cât mai aproape de noul loc de muncă.

  • White Facebook Icon

All Coppyrights 2019 © Reserved By Excellent Match-Job S.R.L